Over CappuccinoCappuccino, een gezellige plek om een overheerlijke cappuccino of een kopje koffie te drinken. Maar dat is niet het enige wat wij te bieden hebben. Cappuccino werkt samen met Houwens Vlaai. Dat wil zeggen dat wij ook het adres zijn voor echte Limburgse vlaaien. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 verschillende soorten vlaaien.En bijna maandelijks presenteert Houwens Vlaai weer nieuwe smaken. Als enige krijgen wij 7 dagen per week verse vlaaien aangeleverd, daarnaast werken wij uitsluitend met verse slagroom.

Naast de traditionele Limburgse vlaaien hebben we verschillende luxe vlaaien zoals vruchten bavarois, nogaroom vlaai, christoffel vlaai en natuurlijke de lekkerste kruimel vlaaien in diverse soorten. Veel van deze vlaaien worden bij Cappuccino gemaakt terwijl u wacht, zoals ook onze krokante schelp met aardbeien of vruchten en de kersen schuim vlaai.

Ons gebak wordt geleverd door Christian Patisserie. Daarnaast hebben we ook enkele lokale toppers zoals het Vughtenaartje en de echte Bossche bol. Onze overheerlijke Cerissette-bonbons worden gemaakt op slagroombasis.


7 DAGEN PER WEEK GEOPEND!

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 07.30 tot 17.00
Zaterdag 08.00 tot 17.00
Zondag 09.00 tot 13.00 (in de middag voor terras)Onze partners