Vlaaien


De slagroom op de op deze pagina getoonde foto's is puur illustratief. Extra slagroom kost €2,00 (€1,00 halve vlaai).


Aardbeien bavaroise vlaai
Op de bodem van deze vlaai ligt een laag ambachtelijk bereide banketbakkersroom. Hierover ligt een laag aardbeienbavaroise. De vlaai is afgewerkt met een laag aardbeiengelei. Heerlijk met een rand slagroom!

Hele vlaai:

€ 14,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 7,75

Aantal stuks

Aardbeien vlaai krokant
De krokante bladerdeegbodem van deze vlaai is gevuld met zelf gekookte banketbakkersroom met daar bovenop een laag Zwitserse room. Bovenop deze vulling ligt een rijkelijk gevulde laag verse aardbeien. Dit is echt genieten tot en met de laatste kruimel! Voor een feestelijk tintje doen we er eventueel nog een rand slagroom op, voorzien van witte chocoladevlokken. Genieten maar!

Hele vlaai:

€ 17,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 9,00

Aantal stuks

Aardbeien vlaai op zachte bodem
De gistbodem van deze vlaai is gevuld met zelf gekookte banketbakkersroom met daar boven op een laag Zwitserse room. Bovenop deze vulling ligt een rijkelijk gevulde laag verse aardbeien. Dit is echt genieten tot en met de laatste kruimel! Voor een feestelijk tintje doen we er eventueel nog een rand slagroom op, voorzien van witte chocoladevlokken. Genieten maar!

Hele vlaai:

€ 17,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 9,00

Aantal stuks

Abrikozen schuim krokant
De krokante bodem van deze vlaai is gevuld met een laagje room en abrikozen. De vlaai is pas echt af als hij in de winkel voorzien wordt van een laag verse slagroom, 'sneeuwschuim' en witte chocolade! Deze vlaai is ook verkrijgbaar met kersenvulling.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Abrikozen schuim vlaai
De bodem van deze vlaai is gevuld met heerlijke abrikozen. De vlaai is pas echt af als hij in de winkel voorzien wordt van een laag verse slagroom, 'sneeuwschuim' en witte chocolade! Deze vlaai is ook verkrijgbaar met kersenvulling, onder de naam 'skivlaai'.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Abrikozen vlaai
De bodem van deze vlaai is gevuld met heerlijke abrikozen. Het raster van deeg en suiker zorgt voor de typisch Limburgs uitstraling van deze vlaai. Deze vlaai is heerlijk met slagroom, een rand of geheel gevuld!

Hele vlaai:

€ 10,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 5,60

Aantal stuks

Abrikozen vlaai deluxe
De krokante bodem van deze vlaai is gevuld met heerlijke abrikozen. Deze vlaai is heerlijk met slagroom, een rand of geheel gevuld!

Hele vlaai:

€ 16,25

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,30

Aantal stuks

Abrikozenkruimel vlaai
Deze variant op de kruimelvlaai heeft een vulling van heerlijke abrikozen. Ook deze kruimelvlaai is afgewerkt met een laag roomboter kruimels.

Hele vlaai:

€ 11,40

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 6,10

Aantal stuks

Advocaat bavaroise
De bodem van deze vlaai is gevuld met een heerlijke bavaroise van advocaat en afgewerkt met een neutrale gelei. Deze vlaai is pas echt af met een rand verse slagroom en bruine chocolade!

Hele vlaai:

€ 14,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 7,75

Aantal stuks

Advocaat schelp
De krokante bodem van deze vlaai is gevuld met een heerlijke bavaroise van advocaat en afgewerkt met een neutrale gelei. Deze vlaai is pas echt af met een rand verse slagroom en bruine chocolade!

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Ananas vlaai
Deze vlaai is gevuld met heerlijke stukjes ananas, die op smaak zijn gebracht met suiker. De frisse smaak van ananasvlaai is zeker een aanrader tijdens de warmere dagen!

Hele vlaai:

€ 10,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 5,60

Aantal stuks

Ananas vlaai deluxe krokant
Deze krokante vlaai is gevuld met Zwitserse room en afgwerkt met ananas. Ook heerlijk met slagroom.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 7,75

Aantal stuks

Appel citroen vlaai
Deze vlaai is gevuld met een mengsel van appel, citroen en banketbakkersroom. Deze vlaai wordt opgemaakt met een laag verse slagroom, krokante suikeramandelen en pure chocolade!

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Appel kruimel vlaai
Deze variant op de kruimelvlaai is gevuld met een mengsel van appels en rozijnen. Ook deze vlaai is afgewerkt met roomboter kruimels.

Hele vlaai:

€ 11,40

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 6,10

Aantal stuks

Appel room kaneel vlaai
De appelbodem van deze vlaai is gevuld met een feestelijke combinatie van Zwitserse room en kruidnoten! Dit geheel wordt bestrooid met kaneelkruiden.

Hele vlaai:

€ 14,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 7,75

Aantal stuks

Appel vlaai
Deze vlaai is gevuld met een combinatie van verse appels en blikappels. De vulling wordt op smaak gebracht met de beste kaneelkruiden en wat suiker. Heerlijk met verse slagroom!

Hele vlaai:

€ 10,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 5,60

Aantal stuks

Appelstrudel vlaai
De bodem van deze vlaai wordt gevuld met ambachtelijk bereide banketbakkersroom. Hierover komt een laag verse appeltjes aangemaakt met kaneel en suiker. Heerlijk met een rand slagroom!

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Appeltaart vlaai
Appeltaart vlaai. Ook heerlijk met slagroom.

Hele vlaai:

€ 11,40

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 6,10

Aantal stuks

Bezorging 's-Hertogenbosch

Hele vlaai:

€ 4,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

Aantal stuks

Bezorging Rosmalen

Hele vlaai:

€ 3,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

Aantal stuks

Bosvruchten vlaai deluxe
De krokante bodem van deze vlaai wordt gevuld met ambachtelijk bereide banketbakkersroom en een laag Zwitserse room. Hierover komt een mengsel van zwarte bessen, rode bessen, bosbessen, frambozen en wilde braambessen.

Hele vlaai:

€ 16,25

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,30

Aantal stuks

Bourgondisch kruimel (appel rum rozijnen) vlaai
Deze vlaai heeft een vulling van appels, banketbakkersroom rozijnen en rum. Ook deze variant is afgewerkt met een laag roomboter kruimels.

Hele vlaai:

€ 11,40

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 6,10

Aantal stuks

Cappuccino Vlaai
Cappuccino Vlaai met moccacreme

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Chocolade schuim vlaai
Deze vlaai met een krokante bladerdeegbodem is gevuld met zelf gekookte banketbakkersroom met daar bovenop een laag chocolade slagroom en merenguestukken.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Christoffel vlaai
De bodem van deze luxe vlaai is gevuld met kersen. De vlaai wordt voorzien van een laag verse slagroom, een laag chocolade slagroom en bruine chocolade. De combinatie van zure kersen en zoete slagroom maakt deze vlaai tot iets speciaals!

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Eekhoorntjesvlaai Weekaanbieding
De bodem van deze vlaai is gevuld met ambachtelijk bereide banketbakkersroom. Hierover een laag heerlijke hazelnoten crème. De vlaai wordt opgemaakt met hazelnoten, stukjes chocolade en verse slagroom.

Hele vlaai:

€ 13,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 6,95

Aantal stuks

Kersen schuim krokant (ski vlaai)
De krokante bodem van deze vlaai is gevuld met een laagje room en kersen. De vlaai is pas echt af als hij in de winkel voorzien wordt van een laag verse slagroom, 'sneeuwschuim' en kaneelpoeder! Deze vlaai is ook verkrijgbaar met abrikozen vulling.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Kersen schuim vlaai
De bodem van deze vlaai is gevuld met heerlijke kersen. De vlaai is pas echt af als hij in de winkel voorzien wordt van een laag verse slagroom, 'sneeuwschuim' en kaneelpoeder! Deze vlaai is ook verkrijgbaar met abrikozen vulling.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Kersen vlaai
Deze echte klassieker onder de vlaaien wordt gevuld met heerlijke, pitarme kersen. Het raster van deeg en suiker over deze vulling geeft ook deze vlaai die typisch Limburgse uitstraling!

Hele vlaai:

€ 11,40

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 6,10

Aantal stuks

Kersen vlaai deluxe
Deze echte klassieker onder de vlaaien wordt gevuld met heerlijke, pitarme kersen. Deze vlaai wordt gevuld met een laagje room en afgewerkt met kersen. Ook heerlijk met slagroom.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Kersen vlaai deluxe krokant
Deze echte klassieker onder de vlaaien wordt gevuld met heerlijke, pitarme kersen. Deze vlaai wordt gevuld met een laagje room en afgewerkt met kersen. Ook heerlijk met slagroom.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Kersenkruimel vlaai
Deze kruimelvlaai is gevuld met heerlijke kersen. Ook deze vlaai is afgewerkt met krokante roomboter kruimels.

Hele vlaai:

€ 11,40

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 6,10

Aantal stuks

Kruimel vlaai
Deze typisch Limburgse vlaai is verkrijgbaar in verschillende varianten. Op de foto hierboven ziet u de kruimelvlaai, met een vulling van ambachtelijk bereide banketbakkersroom. De vlaai is afgewerkt met roomboter kruimels.

Hele vlaai:

€ 11,40

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 6,10

Aantal stuks

Noga room vlaai
De bodem van deze vlaai wordt gevuld met ambachtelijk bereide banketbakkersroom en een laagje Zwitserse room. De vlaai is pas echt af als deze voorzien wordt van een laag verse slagroom en hazelnootnoga!

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Peren caramel bavaroise vlaai
De harde wenerbodem van deze vlaai is gevuld met ambachtelijk bereide banketbakkersroom. Hierover ligt een laag peren bavaroise, met daarover een laag caramel. De slagroom, verse peren en chocolade, maken deze vlaai tot een feestelijk geheel!

Hele vlaai:

€ 14,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 7,75

Aantal stuks

Peren vlaai
Op een zachte bodem gevuld met banketbakkersroom vol met peren. Ook heerlijk met slagroom.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Peren vlaai krokant
Op een krokante bodem gevuld met banketbakkersroom vol met peren. Ook heerlijk met slagroom.

Hele vlaai:

€ 15,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 8,00

Aantal stuks

Pruimen vlaai
De bodem van deze vlaai is gevuld met heerlijke, pitloze, zwarte pruimen. De vlaai is afgewerkt met een raster van deeg en suiker.

Hele vlaai:

€ 10,50

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 5,60

Aantal stuks

Rijste vlaai
De bodem van deze vlaai wordt gevuld met zelfgekookte rijst, op smaak gebracht met de beste ingrediënten! Deze vlaai is heerlijk met verse slagroom en snippers van bruine chocolade!

Hele vlaai:

€ 11,40

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 6,10

Aantal stuks

Rijste vlaai met slagroom
De bodem van deze vlaai wordt gevuld met zelfgekookte rijst, op smaak gebracht met de beste ingrediënten! Deze bovenkant van van de vlaai is volledig bedekt met slagroom en snippers van bruine chocolade!

Hele vlaai:

€ 14,40

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 7,75

Aantal stuks

Slagroom rand

Hele vlaai:

€ 2,00

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 1,00

Aantal stuks

Slagroom Vol

Hele vlaai:

€ 3,00

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 1,50

Aantal stuks

Vers fruit vlaai (seizoen)
De bodem van korstdeeg is bereid met 100% boter en gevuld met zwitserse room met daarop vers fruit. Deze vlaai is seizoensgebonden.

Hele vlaai:

€ 17,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 9,00

Aantal stuks

Vers fruit vlaai krokant
De krokante bladerdeegbodem van deze vlaai is gevuld met zelf gekookte banketbakkersroom. Bovenop deze vulling ligt een rijkelijk gevulde laag verse, seizoensvruchten.

Hele vlaai:

€ 17,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 9,00

Aantal stuks

Woudvruchten bavaroise vlaai
Op de krokante bodem van deze vlaai ligt een laag ambachtelijk bereide banketbakkersroom. Hierover ligt een laag bosvruchten bavaroise. De vlaai is pas echt af, met een rand slagroom!

Hele vlaai:

€ 14,95

Aantal stuks

Halve vlaai:

€ 7,75

Aantal stuks