Taartjes
Aardbei/mango mousse taartje
Een luchtige aardbeien/mango mousse en een garnituur van mango, tussen in aardbeientrempeer gedrenkte beslagplakjes, afgewerkt met een aardbeien coulis en verse aardbeien.

€ 19,95

Aantal stuks

Appelnoten taartje
Een met verse appels en noten gevuld boterdeeg taartje, afgewerkt met een laagjes slagroom en stukken hazelnootschuim.

€ 13,95

Aantal stuks

Appelroyal taartje
Ouderwetse appeltaart van heerlijke boterdeegbodem met amandelspijs en verse appelvulling met rozijnen, abrikoos,citroenrasp en een vleugje kaneel. Afgewerkt met een raster van amandelspijs.

€ 11,95

Aantal stuks

Bosbessen kwarktaartje
Een zachte kwarkvulling met een garnituur van bosbessen, tussen 2 laagjes cake, afgewerkt met een bosbessen coullies en vers fruit

€ 15,95

Aantal stuks

Cassis vanille taartje
Een taartje van cassisbessen mousse en een veraasend zachte vanille mousse, met laagjes Moskovisch beslag getrempeerd met cassisbessenpuree. Afgewerkt met een casisbessen-coullies, vers rood fruit macarons en chocolade decoratie

€ 17,95

Aantal stuks

Champagne mousse taartje
Zachte champagne mousse tussen laagjes beslag, omringd met witte stukjes chocolade en afgewerkt met bestoven merenguestaafjes.

€ 17,95

Aantal stuks

Choco chanel taartje
Een smaakvolle creatie;een donkere mousse van Kalapaya chocolade, gecombineerd met een gezoute caramel creme en een laagje hazelnoot praline room. Geglaceerd met zachte melkchocolade en pure chocolade decoratie

€ 21,95

Aantal stuks

Chocorette chocolade mousse taartje
Een krachtige pure chocolade mousse gecombineerd met een romige melkchocolade mousse en een garnituur van cacaokernen, tussen in ammaretto likeur gedrenkte chocoladebeslagplakjes, overgoten met een pure chocolade canache afgewerkt met chocolade decoratie.

€ 17,95

Aantal stuks

Fotoslagroomtaart vanaf 10p
Moskovisch cake beslag gevuld met slagroom en frambozen stukjes, de laagjes cake zijn ingestreken met aardbeien/frambozen confiture. Afewerkt met een chocolade foto en gedecoreerd met verse slagroom en vers fruit en chocolade stukjes. qua grootte kan de taart per 5 personen verhoogt worden. De foto mag gestuurd worden met naam en leeftijd naar info@delekkerstevlaai.nl

€ 28,95

Aantal stuks

Frambozen chocolade taartje
Tussen 2 laagjes cacaobeslag is gehuld een zachte Macao (van Braziliaanse chocolade) chocolademousse met een garnituur van frambozen en een frambozen mousse. Afgewerkt met frambozen coullies, frambozen en chocolade decoratie.

€ 17,95

Aantal stuks

Marsepein themataart
Heerlijke taart die bestaat uit laagjes cake, ingestreken met aardbeienframbozen confituur. Daarnaast is deze taart gevuld met luchtige slagroom samen met frambozen. Vervolgens bekleed en gedecoreerd met marsepein. Verschillende thema's zijn mogelijk, vraag voor naar de mogelijkheden.

€ 32,95

Aantal stuks

Nogatine taartje 10-12 persoons
Schuimplakken gevuld met verse slagroom, aangezet met amandel -nougatinegruis, afgewerkt met slagroom. Komt uit de diepvries.

€ 16,95

Aantal stuks

Nogatine taartje 6-8 persoons
Schuimplakken gevuld met verse slagroom, aangezet met amandel -nougatinegruis, afgewerkt met slagroom. Komt uit de diepvries.

€ 10,95

Aantal stuks

Roomboter amandelstaaf


€ 4,95

Aantal stuks

Slagroom schnitte
Laagjes moscovisch cake gevuld met slagroom en een vruchten coullies laag (aardbei/framboos). Afgewerkt met slagroom vers fruit en chocolade decoratie.


€ 9,50

Aantal stuks

Slagroomtaart 10p
Moskovisch cake beslag gevuld met slagroom en frambozen stukjes, de laagjes cake zijn ingestreken met aardbeien/frambozen confiture. Afewerkt met verse slagroom en gedecoreerd met vers fruit en chocolade stukjes. De slagroomtaarten kunnen eventueel groter, informeer naar het mogelijk aantal personen met de daarbij behorende prijs.

€ 19,95

Aantal stuks

Slagroomtaart 8p
Moskovisch cake beslag gevuld met slagroom en frambozen stukjes, de laagjes cake zijn ingestreken met aardbeien/frambozen confiture. Afewerkt met verse slagroom en gedecoreerd met vers fruit en chocolade stukjes.

€ 15,95

Aantal stuks

Tropical dulcey taartje
Een frisse zachte mousse gemaakt van een puree van banaan, passievruchten en mango. Tussen laagjes beslag getrempeerd met bapamanga puree. Afgewerkt met een bapamanga coullies, vers fruit en chocolade decoratie.

€ 18,95

Aantal stuks

Vruchten flan
Een zachte wener bodem met een gebakken spijs/room vulling, waarop een zwitserseroom is aangebracht en afgewerkt met verse vruchten welke aangepast wordt aan het seizoen.

€ 13,95

Aantal stuks

Weense kers taartje 10-12 persoons
Boterdeeg met amandelspijst gevuld met kersenvulling en afgewerkt met slagroom en schuimstaafjes.

€ 18,95

Aantal stuks

Witte parel taartje
Een mousse gemaakt van witte chocolade met mascarpone, met een garnituur van frambozen, met blanke beslagplakjes ingestreken met aardbeien/ frambozen confituur. Afgewerkt met witte chocolade decoratie en gesuikerde viool blaadjes of frambozen.

€ 19,95

Aantal stuks